Заваръчна машина ESAB Origo Mig C420W PRO

Телоподаващ заваръчен апарат за МИГ/МАГ заваряване ESAB Origo Mig C420W PRO с водно охлаждане комплект с горелка PSF410w 4.5m.
Общи характеристики
Origo Mig C420W PRO е здрав и издръжлив компактен токоизточник със стъпково регулиране. Той е предвиден за високо натоварено MIG/ MAG заваряване с плътни телове от обикновени и неръждаеми стомани или алуминиеви и тръбнофлюсови телове, с или без допълнителна газова защита. Машините са направени със здрава галванизирана метална конструкция, издържаща на всякакви работни условия. Здравите колела и вграденото телоподаващо устройство правят машините практични и мобилни. Токоизточниците ca c въздушно охлаждане и са екипирани с термична защита срещу претоварване. Термоконтролираният вентилатор осигурява намален достъп на прах и нисък шум.
Широкият диапазон на регулиране на тока и напрежението и трите извода за индуктивност правят лесно оптималното настройване за различни телове и защитни газове.
Машините имат потенциометри за регулиране на скоростта на телоподаване и времето за обратно прегаряне на тела, а също превключвател за 2 или 4 тактово пускане на горелката.
Водното охлаждане е с предпазител. Когато горелката е включена патентованата ESAB Logic Pump (ELP) автоматично стартира помпата, предпазвайки горелката от прегряване и скъпи ремонти. Когато е включена суха горелка, помпата автоматично се изключва, което намалява шума и удължава живота на последната.
Технически данни
ПараметърСтойност
Захранване400/3  V/Ph
Предпазител32  A
Обхват на настройката на тока50 - 420  A
Допустимо натоварване при 30% ПВ420  A
Допустимо натоварване при 60% ПВ400  A
Допустимо натоварване при 100% ПВ315  A
Клас на защитаIP23 
Размери935 x 640 x 800  mm x mm x mm
Тегло230  kg
Въглеродна стомана0.6-1.6  mm
Неръждаема стомана0.6-1.6  mm
Тръбно-флюсов тел0.9-1.6  mm
Алуминий1.0-1.6  mm
Технически спецификации
Технически спецификации