Акумулат.зав.апарат ESAB Renegade Volt ES200i System

Акумулаторен заваръчен апарат ESAB Renegade Volt ES200i System
Общи характеристики
ESAB Renegade VOLT™ ES 200i е преносим, захранван с безжична батерия, Stick (SMAW) и TIG (GTAW) заваръчен апарат с гъвкавостта да работи в режим на батерия, мрежа или AMP+ хибриден режим.
Този безжичен заваръчен апарат работи с батерии DEWALT® FLEXVOLT® от 6 Ah, 9 Ah и 12 Ah. Renegade VOLT осигурява мощност за изгаряне на до 33 (E6013) електрода с едно зареждане с помощта на четири 12 Ah батерии, които са включени в пакета.*
Renegade VOLT е изключително преносимо и мощно устройство, идеално за мобилни заварчици, работещи на отдалечени, извън обекта или труднодостъпни места без лесен достъп до променливотоково захранване.
В AMP+ хибриден режим, Renegade VOLT допълва променливотоковото захранване със захранване от батерията, за да предотврати неприятни прекъсвания при по-малки размери на прекъсвача (напр. 10A, 16A) или да осигури повече мощност при заваряване на 120V вход.
Renegade VOLT се отличава със здрав индустриален дизайн с издръжлив, удароустойчив корпус и множество точки на повдигане за лесна работа и транспортиране на полето. Яркият, интуитивен потребителски интерфейс с цветен екран е предназначен за използване на открито, дори при пряка слънчева светлина, и разполага с дисплей за състоянието на батерията и калкулатор за оставащо време на дъгата.
Този мощен заваръчен апарат предлага най-високо качество на дъгата със специални функции, които включват горещ старт, сила на дъгата, памет за съхранение и целулозен режим (6010) за оптимизиране на производителността въз основа на приложение или потребителски предпочитания.
*базирано на стандартни работни условия
• 200 A изход на AC мрежа (230V)
• До 140 A изход на батерия
• Включва (4) батерии DEWALT FLEXVOLT 20V/60V max 12 Ah
• AMP+ хибриден режим за допълнителна мощност
• Лек и преносим заваръчен апарат, захранван с батерии
• Издръжлив, удароустойчив корпус
• Удобен за слънцето, интуитивен потребителски интерфейс
• Запаметяване на параметрите на заваряване