Лепило Спрей 77 Super 3M 709ml

Лепило Спрей 77 Super 3M™ 709ml=475g универсално залепване на разнообразни материали като хартия, плат, текстил, кожи, дунапрен, тапицерия в кола, фолия, изолационни пеноматериали, стиропор, тънък слой декорация и т.н..
Общи характеристики
Лепило спрей 77 Super за залепване на разнообразни материали като тапицерия на кола, плат, текстил, корк, хартия, картон, фолия, изолационни пеноматериали, стиропор, дунапрен, тънък слой декорация, ламарина, изолация към листов метал.
Възможност за регулиране на ширината (S, M, L) на спрей линията. Не оставя петна. Не просмуква. Висока покривност. Дълго отворено време. Перманентно или временно залепване.
Покрива до 20 кв.м.
Температурна устойчивост до 66?С.
Указания за употреба: Да се използва на проветриви места. Защитете околните предмети от пръски. Уверете се, че повърхностите, които ще лепите, са чисти и сухи.
Да се разклати флакона преди употреба. Да се държи на разстояние 15-20см от повърхността. Да се нанесе на двете повърхности. Изчакайте 10-20 секунди докато повърхностите станат лепкави, подравнете ги и ги притиснете силно.
Отворено време: Една повърхност: 10 секунди – 15 минути.
Две повърхности: 30 секунди – 30 минути.
За по-здраво залепване: Напръскайте и двете повърхности, след 30 секунди ги притиснете силно.
За временно залепване и лесно разлепване: Нанесете тънък слой на повърхността и след 1 минута прилепете.