Маркираща лента за под жълто/черна 3М 5702 PVC 50 mm х 33 m

Двуцветни маркиращи лепящи ленти на жълти и черни ивици тип 3М 5702 за професионално обозначаване върху под, стълби, прагове в промишлени халета, складове и други хоризонтални или вертикални оборудвания. Отличават се с професионална абразивна и химическа устойчивост, тъй като цветният слой е нанесен под здравото PVC покритие.
Общи характеристики
3М 5702 Маркираща лента на черно-жълти ивици за хоризонтална или вертикална маркировка на под и около съоръжения в промишлени халета, складове, спортни зали и др. Уникалните свойства на опън позволяват на лентата да остане опъната, като се приспособява към неравни повърхности без шупли и набръчкване.
Отстранява се чисто от много повърхности, което помага да се намали нуждата от почистване и разходи за труд. Лепилния слой осигурява отлична якост на задържане върху разнообразни повърхности. Добра абразия и устойчивост на разтворители за дълъг експлоатационен цикъл. Ленти тип 5702 се отличават с висок клас устойчивост на цвета, тъй като цветните ивици са нанесени между лепилото и под здравото винилно покритие. Температурен диапазон от 4 до 77 градуса. Дебелина на лентата: (0.14 mm).