Изсушител за въздух Dehu Tech AB 450

Адсорбционният изсушител на Dehu Tech AB е компактно устройство с основни конструктивни елементи: корпус от неръждаема стомана, ротор с адсорбиращ агент, вентилатори, филтри, електрически регенериращ нагревател и контрол за управление.
Общи характеристики
ПОМЕЩЕНИЯ И СГРАДИ: Възможността за доставяне на сух въздух в производствената среда и сградите е важно предимство в индустрията. Промишлените бойлери, тръбните пътища, кондензаторите на пара, металните платформи с площадки и преходи са типични примери за необходимостта от защита срещу корозия.
ВОЕННО ОБОРУДВАНЕ: Изсушаването на въздуха в складове за боеприпаси и верижна техника е главното приложение за армейски цели. Огнестрелно лично оръжие, танкове, превозни средства, радио и радарни установки, могат да се съхраняват сигурно и надеждно в подземни складове, благодарение на технологията за изсушаване на въздуха.
ЕЛЕКТРОНИКА: Производителите на електроника се нуждаят както от изключителна чистота, така и от сух въздух. За пример – извършени са инсталации на адсорбционни изсушители с контрол на температурата, за временно съхранение на продукция при 2 % относителна влажност и температура 15 C, за изчакване между различни производствени операции.
Технически спецификации
Технически спецификации