Обувки ABOUTBLU модел BALTEUS MID S3 SRC

Общи характеристики
Сая: Дишаща и водоустойчива естествена кожа, с допълнителна защита в областта на пръстите и светлоотразителни елементи
Подплата PLASMAFEEL: 3D тъкан,дишаща, антибактериална, устойчива на износвана, осигуряваща поглъщане на влагата и непосредствената ? дисперсия извън обувката
Стелка A-SOFT/ECO SOFT Термоформована, многопластова, антистатична материя, антибактериална, дишаща и абсорбираща с помощта на активен въглен. Шок aбсорбираща опора за петата и плантарна дъга. ECO friendly – направена от рециклирани материали;
Ходило PU/PU DUAL DENSITY BASF PUR Elastopan® стелка от полиуретанова пяна, осигурява максимален комфорт и абсорбция на въздействието върху всички повърхности, с повишено сцепление, устойчива на износване, масла и въглеводороди. С допълнителна система за поглъщане на енергия на петата. Не оставя следи на повърхността.
Бомбе POWER CAP
Противопробождаща пластина TEXON ENIGMA ZERO HT2
COMPOSHANK Анти-торсионна опора ABS подобряваваща стабилността на тялото при изкачване на стълби, когато тялото е най-несигурно.
SSD Проводима памучна лента, със сребърни нишки, в горната част и в контакт с крака. Това е антистатично устройство, което гарантира по-голяма безопасност от стандартната, увеличава дисперсионния капацитет на електростатичните заряди, през целия живот на обувките.
Размери: 38-48