Борфреза цилиндрична Lukas A HFAS 1225.06 Z3

Цилиндрична борфреза, с насечка Z3 подходяща за обработка на стомана и стоманени отливки, легирани и закалени стомани.
Общи характеристики
Подходяща за стоманени отливки, заварки, закалени и меки високоякостни стомани
Технически спецификации
Технически спецификации