Машина за рязане на тръби Exact PipeCut AIR 360

Пневматична машина за рязане на тръби PipeCut AIR 360. Създадена основно за ремонти и профилактика във ВИК сектора. Подходяща за всички видове тръби.
Общи характеристики
Пневматична машина за рязане на тръби PipeCut AIR 360
Представяме Ви най-новия продукт от марката Exact. Създаден основно за работа върху вече сглобени тръби в шахти и канавки направени от всякакви материали . Също така може да се използва и за тръби сложени върху стойки като всяка друга машина на Exact.
Моделът PipeCut AIR 360 е създаден специално за рязане на циментови тръби, облицовани с чугун при извършване на ремонти или профилактика във ВИК сектора.
Пазарното търсене за такъв тип машина е основната причина за създаването й. ВИК секторът има нужда от машина, която да се задвижва от въздух и да реже най-различни видове тръби. Дори когато са във фиксирана позиция под земята, или когато тръбата е под вода.
PipeCut Air 360 е модел, който покрива всички тези изисквания. Поради тази причина бива възприеман много добре и с ентусиазъм от ВИК дружествата от момента на пускането му на пазара.
Също така PipeCut Air 360 предлага на потребителите възможността да режат пластмасови и стоманени тръби. При втория вид дисковете имат по-кратък период за експлоатация преди да се наложи да бъдат заточени или сменени. Необходимо е 6 bar налягане на въздуха или 90 psi.
Включени в цената:
1. Машината PipeCut AIR 360
2. Гайчен ключ с допълнителна пластина за презареждане на маслото
3. Малка фуния за наливане на масло.
4. Шестограм 5mm.

Не са включени в цената:
4. Защитна връзка за въздушния маркуч
5. Диамантен диск
6. МаслоVGA 32
Технически данни
ПараметърСтойност
Диаметър на тръбата110 - 360 (4 - 15)  mm(“)
Дебелина на тръбата45 (1.8)  mm(“)
Напрежение / мощност4.6 HP / 3,4 KW  V/W
Диаметър на острието180 (7.09)  mm(“)
Монтажен отвор62 (2.44)  mm(”)
Тегло26,7 (59)  kg(lbs)