За нас

Каммартон България ЕООД е търговска компания, регистрирана като представителство през 1991 година, а като търговска фирма - през 1992 г. От 2005 година има внедрена система за управление на качеството съгласно изискванията на ISO 9001:2015, a от 2015 година - интегрирана система, която е допълнена с ISO 14 001:2004, OHSAS 18 001:2007.

Компанията представлява над 190 водещи индустриални фирми от Швеция, Германия, Италия, Испания, Великобритания и други, като на голяма част от тях е единствен официален представител за местния пазар. Фирмата предлага голямо разнообразие от индустриална и строителна техника, инструменти, консумативи и лични предпазни средства, като предоставя и гаранционно и следгаранционно обслужване.

Каммартон България има развита собствена сервизна, складова и магазинна мрежа в цялата страна. Фирмата има 230 служители в 16 регионални офиса в Благоевград, Бургас, Варна,  Враца, Габрово, Нови Пазар, Плевен, Пловдив, Русе, Свищов, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Троян, Хасково. Фирмата е структурирана на принципа „винаги и навсякъде“ – който и да е потенциален клиент може да стигне до най-близкия регионален офис за не повече от час.

Клиентският регистър на фирмата обхваща над 13 000 български фирми - държавни, частни и със смесен капитал, големи, средни и малки.

Нашата визия
Постоянно да подобряваме качеството на нашата работа, за да сме първият избор на нашите клиенти при решаване на проблеми в производството.
Нашата мисия

Да развиваме една сериозна и ефективна организация, която да осигурява надеждна и ползотворна платформа за бизнес на нашите партньори.

Да осигурим „здравословен“ растеж на нашия бизнес.

Да се учим и усъвършенстваме постоянно, да търсим нови възможности и подходи, които да прилагаме в нашата работа с клиентите, както и нови технологии, които да им предлагаме.

Да подкрепяме духа на колегиалност, лоялност, отдаденост и креативност у нашите служители.

Основни ценности

Спазване на бизнес етика.

Грижа за клиентите, персонала и околната среда.

Сила и гъвкавост.

Качество на работата във всяка стъпка и детайл.