Автомобилен салон София 2017

Уважаеми клиенти,

Скъпи наши приятели, каним ви да ни посетите на Автомобилен салон София 2017. Тази година ще акцентираме върху два световно доказани бранда - Milwaukee и BAHCO. Много от инструментите на тези марки ще може да видите в зала 6, на щанд А9 – А11, Интер Експо Център - София, от 13 до 22 октомври 2017 година.

BAHCO е производител на професионални ръчни и пневматични инструменти, част от обединението на европейските производители на инструменти SNA Europe. Първоначално насочен към тежката индустрия (минното дело и енергопроизводителите), ВАНСО, след присъединяване към групата на Snap On, се ориентира и към автоиндустрията и самолетостроенето.

Каммартон България ще представи уникалната система за избор на инструменти – BAHCO Ergo Tool Management System. Чрез нея може да се създаде персонализирана комбинация от инструменти като се уточни моделът количка и се направи подбор на инструменти съобразно конкретните потребности или се избере от набор готови комбинации. Софтуерът визуализира подреждането по чекмеджета на избраните от потребителя инструменти, както и детайли като форми, рамки, цветове, колела, заключващи механизми и т.н. в реален размер.

Techtronic industries е лидер в производството на електроинструменти. Американската компания залага на високото качество на продуктите си като същевременно те отговарят на всички европейски стандарти. Продуктите от гамата Milwaukee намират широко приложение в автомобилната индустрия, сервизната дейност, строителството и други.

Каммартон България ще представи акумулаторни електроинструменти от сериите М12 и M18, както и новата специална система за проследяване, защита и управление на инструментите - ONE KEYTM.

АВТОМОБИЛЕН САЛОН СОФИЯ 2017 За двадесет и трети път, най-престижният автомобилен салон в страната, събитие от официалния календар на OICA /Международната организация на автомобилните производители/, ще представи най-новите тенденции в бранша - над 70 технологични новости и автомобилни премиери, като и някои от най-впечатляващите мотоциклети и автомобили с алтернативно задвижване, както и супер премиум автомобили. В шестте зали на Интер Експо Център ще участват над 65 изложители, които ще покажат повече от 300 експоната от над 40 световни автомобилни марки. Специално място на автосалона е отделено за производителите и търговците на гаражно оборудване, резервни части, гуми, масла, автоаксесоари, лизингови компании, банки, застрахователи и други.