АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА 2023

На 29 март започва АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА 2023 и ще продължи до 1 април 2023 г. Каммартон България ще вземе участие, като и тази година ще е в зала 3 щанд В3.

Заповядайте при нас - подготвили сме специални промоционални предложения и демонстрации на машини, инструменти и продукти от Brokk, Darda, Graco, Milwaukee, Bosch и много други!

Изложението обхваща целия набор от предложения за съвременната строителна индустрия, материали, машини, технологии и системи за жилищно, офис и търговско строителство, довършителни работи, за модернизация и обновяване на старо строителство, SMART системи и иновативни технологии, интериорни решения и обзавеждане и др.

Паралелно с Архитектурно-строителната седмица ще се проведат и изложенията:
  • ЕКСПОМЕБЕЛ, посветено на мебелната промишленост, интериорния дизайн и обзавеждането,
  • АТЕСТ Експо - представя цялата гама от едра строителна техника и механизация,
  • GREEN ENERGY - енергийна ефективност и възобновяема енергия, управление на отпадъци и рециклиране, интелигентни градове.

За всеки ден от специалната седмица е подготвена съпътстваща програма, може да разгледате тук: https://buildingweek.bg/index.php/bg/visitors/accomp-program Заповядайте на 30 март в семинарната зала, панел 2 от 12:20 до 12:35 часа, нашият продуктов мениджър Иво Димитров ще презентира темата: „Верният партньор в инсталацията на зелена енергия“.

Тази година организаторите са предоставили възможност само гостите на изложителите, притежаващи ПОКАНА от тях, да направят безплатно посещение. Получената покана съдържа регистрационна форма. След разпечатване се попълва на ръка и се представя на входа на Интер Експо Център.

Очакваме Ви на щанд В3 в зала 3, ИЕЦ - София, международно изложение за енергийно ефективно, екологично и функционално строителство - АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА 2023.

Екипът на Каммартон България