АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА 2021

От 16 до 19 юни 2021 г. в Интер Експо Център - София ще се проведе международното изложение за енергийно ефективно, екологично и функционално строителство АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА 2021. Каммартон България ще участва с два представителни щанда в зала 3: щанд B 3 и щанд D 9.

На щанд B 3 ще акцентираме на иновативните продукти и технологии за промишленото, жилищното и общественото строителство от големите ни доставчици Brokk, Starmix, Brinkmann, RIDGID, Milwaukee и др.

Звездата тази година ще е дистанционно управляем разрушителен робот от ново поколение на световния лидер Brokk, Швеция. Ще демонстрираме компактния му размер и невероятните му възможности.

За първи път ще покажем и бояджийски машини на батерии на американската компания GRACO.

На щанд D 9 ще представим специално селектираните помпи и помпени системи на водещите световни компании Grundfos и WITA. Продуктовите им гами са широкообхватни - за промишлено и битово приложение, дозиране, водоснабдяване и пренос на течности, трансфериране на флуиди, отопление и климатизация, отпадъчни води, противопожарни помпени системи.

Заповядайте при нас - зала 3: щанд B 3 и щанд D 9 в Интер Експо Център – София.

За свободен вход:

  • попълване на формата за online регистрация имате право на безплатен вход еднократно при представяне на входната карта, която ще получите на посочения от Вас имейл. Трябва да чекирате картата на входа на Интер Експо Център, като я принтирате предварително или я отворите през мобилно устройство. Регистрацията е активна дo 23:59 ч. на 15.06.2021 г.
  • изтегляне на приложената покана, която съдържа регистрационна форма и след разпечатване се попълва на ръка. Може да се използва след като online регистрацията е затворена.