ВОДА СОФИЯ 2018

   Уважаеми клиенти и партньори,

Каммартон България ще вземе участие в 12-то издание на изложение ВОДА СОФИЯ. От 27 до 29 март 2018 година в “Интер Експо Център” София ще бъдем в зала 1 с представителен щанд B9 и с удоволствие ви каним да ни посетите!

Ще ви представим различни новости и технологии от нашия партньор RIDGID®.

Ridge Tool Company е част от гиганта - Emerson Electric Company, американска мултинационална корпорация със седалище в Фъргюсън, Мисури, Съединени американски щати. Широко застъпено е производството на професионални инструменти:

  •  за поддържане на канализационни инсталации, вариращи от ръчни инструменти, инструменти за сифони до барабанни / сегментни машини и водоструйни машини,
  •  за обработка на тръби (резбонарязване и формоване), както и алтернативни тръбопроводни технологии,
  •  за пресоване,  подходящи при вземането на бързи и надеждни връзки на мед, неръждаема стомана, PEX и многослойни тръби.
  •  за диагностика, локализиране и инспекция с широк избор на мощни камери, кабели, макари и монитори, необходими за бърза и точна идентификация на заровени електрически кабели, вода, газ, нефт, телекомуникационни кабели, отводнителни и канализационни тръби,
  •  инструменти – електрически, ръчни и с общо предназначение -  за широк кръг промишлени, търговски и потребителски области.

Можете да заявите и вашето желание за среща с наши продуктови специалисти като попълните тази форма.

За безплатно посещение  ни пишете, за да ви изпратим покана.

 

Изложението за управление на водите  ВОДА СОФИЯ включва теми като вододобив, тexнологии за пречистване и дистрибуция на води, канализация и пречистване на отпадни води, контролиране замърсяването на повърхностни и подпочвени води, строителни дейности, безизкопни технологии, ИТ услуги, контролни съоръжения за риск и  управление на наводнения, индустриално ползване на вода, съоръжения и технологии за поддържане и почистване на плувни басейни и водоеми, техника за измерване, регулиране и анализи, технологии за добив, бутилиране и дистрибуция на питейна вода.

 

Очакваме ви на щанд B9 в зала 1 с интересни промоционални предложения и демонстрации!

Екипът на Каммартон България