Каммартон България е ексклузивен представител на HSG Laser за България

HSG Laser е високотехнологична компания, основана през 2006 г., интегрираща научноизследователска и развойна дейност при производството на широка продуктова гама от лазерни машини за рязане на метални листи и тръби, като така се ангажира да предостави на глобалните потребители полеви решения. Обслужва повече от 100 държави по целия свят. Всички предлагани машини притежават EU CE сертификат.

През 2022 година HSG Laser въведе нововъведения към продуктовата гама и технология:

  • Интелигентна режеща глава Launch P серия (40000 W)
  • Машина за лазерно рязане на тръби с голямо натоварване TX12050
  • Пусната в производство машина за лазерно рязане на тръби с четири патронника модел TL660S

HSG Laser се придържа към концепцията за управление на щадящо производство, като постига максимален производствен капацитет на базата на намаляване на загубата на енергия и ресурси, намаляване на времето за изпълнение и оперативните разходи, подобряване качеството на продукта и създаване на максимална стойност за потребителите.

Интелигентни и екологични производствени линии
Разработването на зелени интелигентни производствени линии ще окаже значително влияние върху намаляването на потреблението на енергия и емисиите на въглероден диоксид.

Зелен режим на интелигентен софтуер
Оборудването на HSG Laser е снабдено с интелигентен оперативен софтуер, за да помогне на потребителите значително да намалят оперативните разходи, да подобрят енергийната ефективност и да насърчат подобрения на екологичното производство.

От 2024 г. Каммартон България е ексклузивен представител на HSG Laser.