Каммартон България е представител на марката Ingersoll Rand

Каммартон България е представител на марката Ingersoll Rand за продукти за повдигане и транспортиране на материали. Гордеем се, че можем да се похвалим с такива продукти в портфолиото си. За всякакви решения, свързани с оперирането на материали в специални условия, както и при нужда от пневматични и хидравлични подемници, може да разчитате на Каммартон България и екипа от специалисти на Ingersoll Rand.

В продължение на години Ingersoll Rand предоставят персонализирани решения за повдигане и теглене на товари за различни приложения по целия свят. Продуктите са с най-високо ниво на качество, надеждност и производителност. Проектирани са и произведени в съответствие с най-строгите стандарти.
            DNV GL          ATEX           CE          ISO 9001

Телфери
Осигуряват изключителен контрол, надеждност, дълъг живот и безопасност при операции по обработка на товари с ръчни и механизирани подемници Ingersoll Rand. Предлагат се пневматични телфери с товароподемност от 125 kg до 100 t.

Лебедки
Изработени от здрава конструкция от чугун и стомана, лебедките Ingersoll Rand са изключително издръжливи и надеждни. Те осигуряват надеждни решения в тежки условия и се ползват с доверие от клиенти в цял свят.

Манипулиращи устройства
Гамата устройства за манипулиране и помощни средства за повдигане е широка - от най-простите до най-сложните.