Каммартон България на БАТА АГРО 2022

Участието на Каммартон България в специализираното изложение БАТА АГРО 2022 е инспирирано от стремежа ни винаги да удовлетворяваме и подпомагаме своите клиенти и партньори. Събитието, което ще се проведе от 16 до 20 май 2022 година на летище Стара Загора, предлага възможността да сме по-близо до земеделските производители и да им представим селекция на инструменти, машини, оборудване и консумативи от различните ни продуктови направления, свързани както с основни, така и със съпътстващи агробизнеса процеси на световни брандове като Cea, ESAB, Speedglass, Pramac, Gen Set, Milwaukee, Konner&Sohnen, Zuwa, Grundfos, Forankra, 3М и много други.

На изложбения ни щанд 12 в сектор А1 ще предложим на всички посетители да разгледат най-новите продукти и иновативни технологии, подходящи за тях, както и да тестват и проверят показаната техника, намираща приложение в растениевъдството, животновъдството, складирането и транспорта на продукция. Специализираният ни каталог за земеделието ще бъде официално представен също.

Адрес: Летище Стара Загора, гр. Стара Загора, кв. Кольо Ганчев
GPS координати: 42.385640, 25.648767

Работно време: от 09:00 до 18:00 часа. Последен ден - до 14:00 часа.

Посещението на изложението БАТА АГРО е безплатно. Необходимо е посетителите да се регистрират предварително онлайн или на място в дните на изложението.