Каммартон България представя Milwaukee

„Каммартон България“ ЕООД е единствен представител на лидера в производството на електроинструменти Milwaukee Electric Tool Corporation. Обширната му гама предлага над 500 различни модела електроинструменти - различни прободни триони, циркуляри, винтоверти, перфоратори и къртачи Kango, ударни бормашини, шлайфащи и полиращи машини, измервателна техника, както и продукти за специални приложения. В допълнение фирмата предлага над 3500 аксесоара и консумативи. Намират широко приложение в индустрията, строителството, сервизната дейност и други.

Фирмата залага на високото качество на продуктите си, като същевременно те отговарят на всички европейски стандарти - името й се свързва с издържливост, надеждност и най-високо качество на професионалните инструменти на възможна цена.

От основаването си през 1924 г. в САЩ, Milwaukee Electric Tool се стреми да е лидер по иновации при производството на електроинструменти. Иновативните продукти на Milwaukee са представени със сериите М12 и М18 - акумулаторни електроинструменти, които са прецизно конструирани с цел да доставят мощност, скорост, въртящ момент и издръжливост, необходими за различни приложения.

За повече информация може да разгледате каталога и да поръчате в Каммартон България. Разполагаме и с демо машини, които да ви улеснят при представяне на продуктите с цел продажба. Машините са с 3 годишна гаранция.