Каммартон България представя SHAKTI Pumps (I) Ltd.

SHAKTI Pumps (I) Ltd. е световен лидер в производството на потопяеми помпи и мотори. Главен фокус са най-високо качество и енергийна ефективност. Центробежни, многостъпални вертикални, хидрофорни, самозасмукващи, соларни и много други помпи с дълъг живот и лесни за експлоатация са част от широката продуктова гама.

Предлага всеобхватни и надеждни помпени системи и решения, които намират приложение в доставката на питейна вода, селското стопанство, напояване, повишаване на налягане във високите сгради и високо разположените селища, общностните водоснабдяващи схеми, третирането на отпадъци и отпадъчни води, борбата с пожари, в промишлени приложения и процеси и други.

Внедряването на най-съвременни технологии и разработването на иновативни продукти от нови материали, приложения и процеси от R&D (Research and Development) отдела са довели до сертифициране от независимите UL, CE, ISO, BIS, ISI, а Бюрото по енергийна ефективност (BEE) е предоставило 5 звезден рейтинг на повече от 260 помпени модели.

Shakti pumps (I) Ltd. е с дистрибуторска мрежа в над 100 страни по света, а Каммартон България е единствен оторизиран представител и сервизен център за България.