Каммартон България става генерален партньор и дистрибутор на Henkel Adhesives Technologies за България

Уважаеми партньори,

Считано от 1 януари 2021 година Каммартон България става генерален партньор и дистрибутор на Henkel Adhesives Technologies за България за промишлените лепила под марките Loctite, Teroson, Technomelt и Bonderite в областта на почистващите разтвори, както и под марката Aquence в целевите сегменти MRO (Поддръжка, ремонт, основен ремонт) и GM (общо производство).

Благодарим за доверието на нашите партньори от Henkel Adhesives Technologies. С отговорност приемаме възможността да бъдем генерален партньор и дистрибутор за продуктите от посочените сегменти и ще се стремим да предоставим най-доброто обслужване на всички дистрибутори и клиенти чрез нашата търговска мрежа.

 

LOCTITE® на Henkel е водещата световна марка за висококачествени решения с ефикасни, издръжливи, дълготрайни и здрави лепила, уплътнители и покрития във всички производства - автомобилостроене и транспорт, обзавеждане и компоненти за строителството, електроника, медицина, хигиена и лекарства, опаковки и хартия, металообработване, промишлена поддръжка и ремонт.

TEROSON® на Henkel е основната марка за залепване, уплътняване, нанасяне на покрития и укрепване при ремонта и поддръжката на автомобили, промишлени възли и приложения в строителната индустрия с помощта на широк спектър от технологии като акрилат, битум, епоксидна смола, етилен-винил ацетат (EVA), модифициран полимер на силан, полиамид, полиуретан, поливинилхлорид (PVC), каучук (бутили), възобновяем термореактор, силикон, ненаситен полиестер и восък; под формата на пяна, фолио, ленти, лепенки, екструзии, мембрани и пръскащи се гелове и течности.

TECHNOMELT® на Henkel предлага лепила за горещо нанасяне, осигуряващи отлични резултати както при производствения процес, така и при готовите продукти, където са необходими опростена обработка, рационализиране на производството и защита на крайния продукт.. Тези продукти се предлагат в пълна гама от реактивни и нереактивни разтвори за топене.

BONDERITE® е водещата марка при технологиите за повърхностна обработка – тя осигурява конкурентни предимства за всяко промишлено производство чрез широко портфолио от препарати за почистване, обработка на повърхности, покрития и смазки, както и инженерни услуги..

AQUENCE® на Henkel е марката за иновативни, екологосъобразни лепилни решения на водна основа.