Каммартон България ще бъде част от АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА 2022

Уважаеми клиенти и партньори,
каним ви да ни посетите в зала 3, щанд B3 на АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА 2022, ИЕЦ - София. Международното изложение за енергийно ефективно, екологично и функционално строителство ще се проведе от 30 март до 02 април 2022 година.
В четири изложбени зали ще откриете новостите в сфери като: „Индустриално строителство и оборудване“, „Сградна автоматизация”, “Строителнo оборудване и механизация“, “ОВиК”, “Smart системи”, „Довършителни дейности”, “Врати, прозорци и фасади”, „Вертикално планиране и ландшафт“ и много други. Съпътстваща програма от семинари, презентации на фирми изложители, дискусии и кръгли маси ще допълнят изложението.

За първи път ще бъде организирано и АТЕСТ Експо - на над 6000 кв.м открита площ ще бъдат представени едрата строителна техника и строителна механизация.
Паралелно с Архитектурно-строителната седмица и АТЕСТ Експо, ще се проведе и изложението ЕКСПОМЕБЕЛ, посветено на мебелната промишленост, интериорния дизайн и обзавеждането.

За да посетите изложенията безплатно, изтеглете и попълнете приложената покана или се регистрирайте до 23:59 часа на 29.03.2022 г. на сайта: https://buildingweek.bg/index.php/bg/visitors/online-registration 

Очакваме ви на щанд В3 в зала 3 с интересни промоционални предложения и демонстрации!

Екипът на Каммартон България