Новина

Уважаеми клиенти и партньори,

имаме удоволствието да Ви съобщим, че от 01.08.2014 фирмите „Каммартон България“ ЕООД и „ПРОФС“ ЕООД сливат дейността си, като новообединената фирма ще запази името „Каммартон България“ ЕООД както и всички фирмени реквизити на "Каммартон България".

За тези, които познават и двете фирми, не е новост, че и до сега „Каммартон България“ и „ПРОФС“ работеха в тясно взаимодействие.

Фирма „ПРОФС“ има 8 регионални офиси в градовете София, Варна, Плевен, Сливен, Троян, Видин, Хасково и Смолян, както и електронен магазин www.toolsshop.bg и до момента работеше като верига магазини на „Каммартон България“. „Каммартон България“ има свои регионални офиси в градовете София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Русе, Габрово, Нови Пазар, Враца, Благоевград и Свищов.

С тази стъпка двете компании и техните служители ще обединят усилия в посока още по-добро обслужване на клиентите. Вече ще сме още по-близо до Вас с общо 19 регионални офиси/магазини/складове, както и работещия от три години електронен магазин.

Екипите на двете компании от години работят в синхрон и съдействие и вярваме, че с това обединение нашето време за реакция ще се намали и качеството на нашите услуги ще се подобри още повече.

Искаме да Ви уверим, че промените ще бъдат минимални, в много голяма степен няма да касаят пряко клиентите и ще бъдат направени така, че да предизвикат минимален дискомфорт. При промяна на банкови сметки (по отношение на клиентите на фирма „ПРОФС“), ще информираме поотделно всеки клиент.

Заедно сме по-силни!

С уважение,

Ръководството на „Каммартон България“ ЕООД,

Ръководството на „ПРОФС“ ЕООД