Почистващи роботи за соларни паркове Robsys

От 2024 година Каммартон България е единствен официален представител на продуктите, предлагани от Robsys Robotic Systems Europe GmbH, за България.

Като пазарен лидер в Турция и най-бързо развиващият се производител в Европа в областта на роботите за почистване на соларни електроцентрали, небостъргачи и стъклени оранжерии повече от 15 години, Robsys Robotic Systems е разработил много иновации и стандартизации в тази област.

Robsys Robotic Systems осигурява професионални решения за повишаване на енергийната ефективност и осигуряване на устойчивост в бързо развиващите се слънчеви електроцентрали по целия свят.

Портфолиото на Robsys Robotic Systems включва патентовани роботизирани продукти:

  • Роботи за почистване на соларни електроцентрали 
  • Роботи за почистване на небостъргачи 
  • Роботи за почистване на стъклени оранжерии 
  • Системи за пречистване на вода

С предлагането на почистващи роботи Каммартон България допълва гамата си от решения, свързани с изграждането и поддръжката на соларни паркове, като се стреми да задоволи още повече нарастващите нужди на своите клиенти. Със своите изградени 16 локални офиса и 11 сервизни бази в цялата страна Каммартон България продължава да затвърждава позициите си на предпочитан доставчик за строително и индустриално оборудване.