Представяне на отдел „Заваряване и рязане“ в Стара Загора

На 30 март 2022 екипът на отдел „Заваряване и рязане“ и офисът на Каммартон България в град Стара Загора организираха представяне на най-новите разработки и иновативни технологични решения в областта на ръчното и механизирано заваряване, електросъпротивително заваряване, механична обработка и преподготовка на конструкции, възможности за механизиране и роботизиране на процесите и новости в личните предпазни средства за заварчици, съвместно с компании партньори на Каммартон България ЕООД:

CEA Италия – водеща компания в проектирането и производство на заваръчни машини, машини за плазмено рязане и машини за електросъпротивително заваряване.
voestalpine Böhler Welding Австрия – пълна гама заваръчни инвертори, покриващи най-високите изисквания за ръчно, механизирано и роботизирано заваряване.
ESAB Швеция – ново поколение индустриално оборудване за МИГ/МАГ заваряване по всички методи.
Promotech Полша- водещ производител на машини за механична обработка и оборудване за механизирано заваряване и рязане на метали.
TAG Pipe Англия – изключително разнообразни решения при обработка на тръби – рязане, правене на фаски, стиковане, манипулиране, газова защита и много други.
3M Speedglas Швеция - фотосоларни заваръчни шлемове.

Гостите имаха възможност да присъстват и на кратка теоретична презентация и демонстрации на машини за заваряване и механична обработка на тръби и листов материал. Предвидени бяха специални цени на демонстрираните продукти, както и приятни изненади. В неформална обстановка специалистите от отдел „ Заваряване и рязане“ отговоряха на всички въпроси, свързани с текущи производствени задачи и бъдещи инвестиционни намерения.