Успешно участие по проект 13b/c ЛОТ 2

През 2022 година Каммартон България ЕООД достави инструменти и оборудване за демонтаж в сградите на Реакторно отделение и Спецкорпус на държавно предприятие „Радиоактивни отпадъци“ – площадка АЕЦ „Козлодуй“ по проект 13b/c, ЛОТ 2.

Доставката включва машини и инструменти от дългогодишни партньори на Каммартон България като

  • WEBER RESCUE SYSTEMS специално осъществена с партньорството на изключителния представител за България Авто Инженеринг Холдинг Груп акумулаторни режещи инструменти и акумулаторни комбинирани инструменти Weber Hydraulic. Weber Rescue System е водещ иновативен производител на висококачествено оборудване за техническо спасяване и поддръжка за противопожарни команди, военни, полиция, агенции за техническа помощ, в различни индустрии.
  • EXACT TOOLS Oy - Pipe Cutting Systems системи за рязане на тръби, керамично-метални дискове и опори за тръби. EXACT TOOLS Oy - Pipe Cutting Systems проектира и произвежда машини за рязане и скосяване на тръби.
  • TAG Pipe Equipment Specialists LTD машини за обработка на тръби. TAG Pipe Equipment Specialists LTD е производител на машини за крайцване и аксесоари за обработка на тръби.
  • Milwaukee Electric Tool Corporation ъглошлайфи, диамантено шлифовъчни дискове, акумулаторни циркуляри за метал, циркулярни дискове за метал, шлайфащи машини за бетон, саблени триони и ножове. Milwaukee Electric Tool Corporation е с гама от над 500 различни модела електроинструменти.
  • Robert Bosch GmbH диамантени дискове за метал и ъглошлайфи. Robert Bosch GmbH е лидер в производството на електроинструменти.