11-то изложение "Вода София"

"Каммартон България" ще Ви очаква от 04. 04. до 06. 04. 2017 г. на 11-то издание на форума "Вода София". Щанд B9, зала 1 в Интер Експо Център - София, е мястото, на което ще Ви представим традиционно помпи и помпени съоръжения за управление на питейни, дъждовни и отпадъчни води,ефективни технологии за вододобив, водоснабдяване, поддържане, почистване и контрол. Водещи световни фирми като Grindex, Zehnder Pumpen, Grundfos, Shakti са наши бизнес партньори и ние ще Ви покажем техните най-нови помпени решения, поставящи стандарта в световните водни технологии. Продуктовата гама се простира от най-малките помпи за градината до огромни помпени инсталации за индустрията.

За първи път тази година ще представим и продуктите на американската компания RIDGID® - професионални инструменти, оборудване и поддръжка, които са съобразени с изискванията и потребностите на професионалистите на експертни позиции - тези, които знаят границите на работата и как да ги надхвърлят. Акцент от широката продуктова гама ще са инструментите за обработка на тръби, тръбопроводи и тръбни инсталации, както и за почистване на канализация, вариращи от ръчни инструменти, инструменти за сифони до барабанни / сегментни машини и водоструйни машини.

Можете да ни посетите безплатно, като се регистрирате онлайн до 00:00 часа на 3 април и представите баркод за направената регистрация на входа или като представите разпечатана и попълнена покана.