11. 03. 2015 - MachTech 2015

Уважаеми Клиенти и Партньори,

на 11. 03. 2015 г. е началото на СПЕЦИАЛИЗИРАНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА ИНДУСТРИАЛНИ МАШИНИ И ТЕХНОЛОГИИ MACHTECH & INNOTECH 2015, в което "Каммартон България" ще вземе участие.

Заповядайте на щанд С10, зала 3 в Интер Експо Център – град София, където ще Ви представим новостите и тенденциите в продуктите на нашите партньори, както и най-новите цялостни решения в областта на заваряването и металообработването.

Иновативните продукти на PLYMOVENT, ESAB, SIEGMUND, DE-STA-CO, DWT, VERNET-Behringer и HERBER са само част от изненадите, които сме подготвили за Вас.

По време на изложението ще можете да видите на място едни от най-новите Професионални заваръчни и работни маси– серия PROFESSIONAL EXTREME – разработка на германския производител Bernd Siegmund GmbH, както и сами да се убедите в ненадмината здравина, висока функционалност и ексклузивен дизайн, които ги отличават.

Можете да се запознаете с най-новите актуални предложения за 2015г. от света на професионалните заваръчни и фиксиращи системи SIEGMUND още сега, като разгледате специалната Брошура с предложения, валидни 30 Юни 2015г.!

Разпечатайте и попълнете ВАШАТА ПОКАНА за безплатен вход за изложението.