16-то изложение Техномебел 2017

От 24 до 28 април 2017 година в Интер Експо Център ще се проведе 16-тото издание на изложение Техномебел. Това е единственото изложение, насочено към мебелните производители.

Тази година щандът на Каммартон България ще бъде изграден тематично: „Пътят на продукта”. Ще започнем от създаването с такерите и пистолетите на RAPID и пневматичните пистолети на APACH, захранвани с въздух от компресорите CompAir и BAMAX чрез полиуретанови спирални шлангове CEJN. Ще преминем през помощта на лепилата на Hermankoll и QS ADHESIVOS, лаковете SAYERLACK, китовете BOGH, шкурките EKAMANT и бояджийските системи GRACO. И ще завършим с опаковането и пакетирането с различни инструменти и машини на марките JOSEF KIHLBERG, STRAPEX, NOXON и MARIPAK и повдигането и преместването на товари с количките на PRAMAC и вакуумните системи TAWI.

Ще организираме и специална промоционална кампания на всички тези продукти, която ще стартира с откриването на изложението.

Каним всички Вас, клиенти и партньори, които сте в мебелната и дървообработващата индустрия, да ни посетите - зала 2 щанд С4. Регистрацията за безплатен вход на посетители може да става с електронната ПОКАНА.