17-о издание на БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА

Каммартон България ще вземе участие в БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА.

17-то издание на форума ще се проведе от 15 до 18 март 2017 г. в Интер Експо Център - гр. София. Ще се представят над 200 фирми производители и вносители на строителни материали, машини, техника и технологии, дограма и врати, химически продукти, топло- и хидроизолации от България, Германия, Полша, Румъния, Италия, Чехия, Турция и Молдова. Нови тематики ще са "Дървото в конструкциите", "Реновиране на домовете" и "Енергийна ефективност". Международното изложение е както за специалисти, така и за крайни клиенти.

Тази година, Каммартон България, като ексклузивен представител, ще презентира своя нов партньор Milwaukee Electric Tool Corporation от САЩ. Обширната гама на Milwaukee включва над 500 различни модела електроинструменти - различни прободни триони, циркуляри, винтоверти, перфоратори и къртачи Kango, ударни бормашини, шлайфащи и полиращи машини, измервателна техника, продукти за специални приложения и над 3500 аксесоара и консуматива.

За повече информация може да разгледате каталога: CATALOGUE и да поръчате в Каммартон България. Машините са с 3 годишна гаранция.

 Заповядайте в Зала 3, щанд А6, Интер Експо Център от 15 до 18 март 2017 г. и разгледайте демо машините, които да Ви улеснят при представяне на продуктите.

Покана с връзка към регистрация за посещение за БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА.