Atlas Copco демо ванът ще обиколи наши партньори из цялата страна

Продуктовите специалисти от Atlas Copco и Каммартон България ще представят иновации с най-съвременни решения за болтово сглобяване от Atlas Copco, повдигане на тежки товари от Enerpac, лепене, уплътняване, износоустойчивост, възстановяване от Loctite, защото тази седмица започва обиколката на демо вана. Представянето ще премине в предприятия от добивна, преработвателна, химическа и отбранителна промишленост, както и при производители на електроенергия, и ще презентира актуални продукти и технологии за ремонт, поддръжка и монтаж (MRO) от Loctite, Enerpac и Atlas Copco.

Компанията Atlas Copco, основана през 1873 г. в Швеция, има повече от 150 години опит в устойчивата производителност и иновациите като решения и услуги на Индустрия 4.0, технология за хибридно свързване, патентована ергономия и най-съвременни решения за процеси за икономично Смарт производство.

Enerpac е подразделение на Enerpac Tool Group - глобална компания за производство на промишлени инструменти със седалище в Меномони Фолс, Уисконсин. Enerpac произвежда мощни хидравлични инструменти за контролирано движение и повдигане на товари, метални конструкции и строителни елементи. Фокусира се върху проектирането на продукти, от малки цилиндри до компютърно управлявани системи за повдигане и позициониране.

LOCTITE® на Henkel е водещата световна марка за висококачествени, ефикасни, издръжливи, дълготрайни и здрави лепила, уплътнители и покрития, приложими във всички производства - автомобилостроене и транспорт, обзавеждане и компоненти за строителството, електроника, медицина, хигиена и лекарства, опаковки и хартия, металообработване, промишлена поддръжка и ремонт.