ECKERT предложение

Нашият партньор ECKERT, производител на портални машини за автоматизирано плазмено, газокислородно и водно рязане, отново приятно изненадва със специално предложение: при закупуване на портална машина ECKERT ще получите филтрираща система на много по-ниска цена!

Спестете 5000 EUR сега!

Предложението важи до 30. 06. 2022 - свържете се с нас за подробности.

ФИЛТРАЙТЕ ВАШИТЕ СПЕСТВАНИЯ!

Филтриращата система е решаващ елемент от оборудването на машината за рязане с CNC. Основната задача е да абсорбира и филтрира дима и праха, образувани при термично рязане, и след това да доставя чист въздух в определено пространство. Чистият въздух в производственото хале означава чист въздух за работниците, а оттам и намален риск от заболявания. Важен аспект, който често се пропуска, когато говорим за вентилация, е въпросът за състоянието на машините и допълнителното оборудване. Малцина са наясно, че прахът, димът и замърсяванията циркулират във въздуха, за да се утаят по всички части на машината, което постепенно води до все по-лоша ефективност. И в резултат на това следват неизправности и загубено време в което машината не работи. А това е пряко свързано с допълнителни разходи.

Междувременно е възможно плавно да се избягват разходи и да се правят допълнителни спестявания благодарение на превключвателя лято/зима. Вместо да изхвърляте изкуствено загрят въздух навън през есента и зимата, той може да бъде оползотворен и превърнат в предимство. Системите за рекуперация не взаимодействат със замърсяването, но (!) благодарение на филтъра, те могат да бъдат почистени и рециркулирани. Това води до огромни спестявания на топлинна енергия! Филтриращите устройства влияят положително на околната среда, тъй като предотвратяват замърсяването на въздуха извън сградата.

Когато избирате филтрираща система Eckert PFC, Вие избирате:

  • здравето на служителите си
  • „еко-логичната“ система за обмен на въздух
  • ускорен процес на рязане
  • удължен експлоатационен живот на машината и консумативите
  •  възможност за отопление с въздух, генериран при рязане, благодарение на превключвателя лято/зима

Освен това, системата за гасене на искри гарантира безопасност и удължава живота на филтърните елементи.

Разгледайте порталните машини ТУК