MachTech&InnoTechExpo 2018

Уважаеми клиенти и партньори,

от 26 до 29 март 2018 година ще се проведе специализираното изложение MachTech & InnoTechExpo  в ‚Интер Експо Център‘ София.  На  8-мото му  издание Каммартон България ще участва с два представителни щанда C2A и A18 в зала 2.

Ще бъдат представени висококачествени продукти от водещи световни фирми, свързани с металообработване, заваряване, повдигане и опаковане. Нашите специалисти ще ви посрещнат и ще ви предложат цялостни решения  за всеки един специфичен случай от вашия бизнес. Можете да заявите вашето желание за среща с наши продуктови специалисти като попълните тази форма.

За да посетите изложението безплатно,  пишете  да ви изпратим покана.

MachTechExpo е специализирано изложение за: металорежещи и металообработващи машини,  машини и инструменти за повърхностна обработка, машини за закаляване и термообработка, технологии за заваряване, лазерни технологии, машинно проектиране, хидравлични и пневматични устройства и аксесоари, рециклиране и опазване на околната среда.

InnoTech представя системи за индустриална автоматизация, индустриални мрежи и софтуер, 3D принтиране, електроника и роботика, качествен контрол и тестване, проектиране и консултации , развойна дейност.

 

Очакваме ви!

Екипът на Каммартон България