MACHTECH & INNOTECH EXPO 2019

Уважаеми клиенти,

имаме удоволствието отново да ви поканим на специализираното изложение MACHTECH & INNOTECH EXPO 2019!

На тазгодишното издание, от 15 до 18 април,  Каммартон България ще покаже част от най-иновативните технологии за заваряване, металообработване, роботизация и механизация на процесите и свързаното с тях оборудване, разположени на два щанда: „Иновации в заваряването и металообработването“ (Зала 2, щанд С4) и „Роботизация на процесите“ (Зала 3, щанд А11).

На щанд Иновации в заваряването и металообработването (Зала 2, щанд С4) ще можете да се докоснете до най-съвременното заваръчно оборудване на фирмите ESAB и SELCO. Методите за повишаване на производителността ще бъдат представени чрез системи за механизация на заваряването, машини за подготовка на заваръчните съединения и аксесоари, гарантиращи по-качествени процеси.

Ще бъдат показани аспирационни системи за осигуряване на безопасните условия на труд.

За гарантиране на точно и прецизно асемблиране на детайлите ще се погрижат световните лидери в производството на заваръчни маси и системи SIEGMUND.

Фокусът при прецизното огъване на листов и профилен материал ще бъде осигурен с представянето на два модела машини от най-новите ни партньори, италианските топ производители в областта: COMAC и IMCAR.

Осигурен е и сектор за обработка и заваряване на тръби и тръбни детайли.

Новият ни доставчик GESIPA - Германия ще представи акумулаторните си инструменти за нитоване, с възможност за свързване в мрежа с IT структура чрез WiFi или Bluetooth.

 

На щанд Роботизация на процесите (Зала 3, щанд А11) ще може да получите информация за най-новите методи за повишаване на производителността, чрез внедряване на роботи YASKAWA MOTOMAN в различни сфери на индустрията.

Ще представим работна станция с роботизирано винтово сглобяване чрез колаборативен робот YASKAWA MOTOMAN и система Microtorque, ръчно сглобяване чрез система Power Focus 6000 и пълно проследяване, верификация и документиране на процеса чрез индустриален компютър HLTQ и софтуер SQS на ATLAS COPCO.

Очакваме ви!

 

Може да изтеглите Покана

Подготвили сме и специални промоции. Разгледайте