RIDGID е новият ни партньор

От преди повече от 80 години, от деня, в който са разработили първия модерен тръбен ключ, тяхната мисия е да предоставят инструменти, оборудване и поддръжка, които са съобразени с изискванията и потребностите на професионалистите на експертни позиции - тези, които знаят границите на работата и как да ги надхвърлят.

RIDGID® SeeSnake® и SeekTech® инструменти за диагностика, локализиране и инспекция са индустриален стандарт за здравина, мобилност и лекота на използване, с широк избор на мощни камери, кабели, макари и монитори, необходими за бърза и точна идентификация на заровени електрически кабели, вода, газ, нефт, телекомуникационни кабели, отводнителни и канализационни тръби.

RIDGID® инструменти за пресоване са подходящи при вземането на бързи и надеждни връзки на мед, неръждаема стомана, PEX и многослойни тръби.

RIDGID® инструментите за почистване на канализация, вариращи от ръчни инструменти, инструменти за сифони до барабанни / сегментни машини и водоструйни машини предоставят надеждна работа.

RIDGID® инструменти за обработка на тръби, тръбопроводи и тръбни инсталации са в основата на наследството и обещанието на бранда е да достави най-иновативните инструменти в индустрията.

RIDGID® Електрическите инструменти са смес от иновации с ефективност, за да се направи бърза работата при рязане, кримпване, пробиване.

RIDGID инструментите , ръчни и с общо предназначение, предлагат същото ниво на здравина и надеждност, който се очакват от марката RIDGID.

RIDGID инструменти са останали в постоянна стабилност и надеждност в продължение на десетилетия, a eкспертите в RIDGID гарантират с увереност, че продуктите ще изпълняват в суровите условия изискванията на работната площадка и ние от Каммартон България сме техен партньор.