Верижен фиксатор TAG Pipe EZSCC36

Mathey Dearman Sturdi Clamp е верижен фиксатор, идеален за центриране и подравняване на тръби с дебелина на стената до 40mm
Общи характеристики
Първоначално изобретен през 1930 г., Mathey Dearman предлага Sturdi Clamp като по-лека версия на Mathey Dearman (Винтов тръбен фиксатор с верига).Традиционните методи за центриране на дебелостенни тръби, като кабелни фиксатори с тресчотка, накрайници и бутилкови крикове, са времеемки и неефективни,което ги прави неподходящи за повечето центрирания на тръби.
Eдна скоба може да подравнява различни размери тръби от 10" до 36" (273 mm до 914 mm), колена, тройници, фланци, крайни капачки и повечето други тръбни фитинги (с помощта на нивелир и устройство за поддържане, закупено като аксесоар).
Mathey Dearman Sturdi се предлага в две версии: от въглеродна стомана или от неръждаема стомана.
Всички части са от неръждаема стомана: фиксатора, винтовете на фиксатора и основния блок.
Високите фиксатори и основният блок осигуряват сила за подравняване на тръбата от двете страни на заваръчната междина, за да се подравни съединението,като същевременно се осигури възможност на заварчика да заварява по цялата обиколка на тръбата.

Характеристики и предимства:
- Прецизно центриране - двойните фиксатори, разположени около външния диаметър на тръбата, осигуряват прецизно центриране и подравняване на вътрешните или външните диаметри на двете тръби в диапазона от 0.5 mm.
- Възможност за подравняване - подравнява тръбите от двете страни на заваръчното съединение до тръби с дебелина на стената от 40mm и подравнява всякаква дебелина на стената на тръби, колена, тройници и други фитинги.
- Адаптивност - Верижната скоба може да се използва за центриране и подравняване на колена, тройници и други фитинги, с които конвенционалната скоба не може да се справи. Една верижна скоба покрива обхвата на осем конвенционални скоби.
- Независими скоби с висока степен на регулиране - скобите с двоен винт имат допълнително разстояние, което позволява лесен достъп на заварчика по цели диаметър на тръбата,
- Всички винтове на фиксатора имат независимо въртящи се крачета за справяне с неравни повърхности.
- Широк обхват - една верижна скоба покрива широк обхват от размери на тръби.
- Безопасност - колена, тройници и други фитинги могат да бъдат захванати безопасно и сигурно на място по време на подравняването с нивелира и помощното устройство.
Технически спецификации
Технически спецификации