Тръбен фиксатор TAG Pipe E-Z Fit

E-Z Fit с двойна верига е изключително здрав фиксатор,който е предназначен за центриране и подравняване на тръби до 20' (6 m) с дебелина на стената до 80mm
Общи характеристики
Тръбният фиксатор E-Z Fit с двойна верига е изключително здрав фиксатор,който е предназначен за центриране и подравняване на тръби до 20' (6 m) с дебелина на стената до 80mm. Специализираните скоби с три винта са предназначени за тежки условия на работа,като могат да се справят с най-трудните задачи за подравняване с лекота.
Изключително здравите фиксатори и двойният основен блок,осигуряват силата необходима за подравняване на тръби с дебелина на стената, която други фиксатори обикновено не могат. Тръбните фиксатори E-Z Fit с двойна верига,заедно с контактните точки и веригата се предлагат от неръждаема стомана, което позволяват заваряване на екзотични материали без риск от замърсяване. Всички скоби се доставят в издръжливи калъфи за съхранение.Скобите могат да се доставят и с допълнителен динамометричен гаечен ключ,за да се постигне правилно обтягане на веригата (150 nm).
Характеристики и предимства:
- Прецизно центриране - Двойните фиксатори, разположени около външния диаметър на тръбата, осигуряват точно центриране и подравняване на вътрешния или външния диаметър на двете тръби в рамките на 0.5 mm.
- Изключителна здравина - подравнява тръбите от двете страни на заваръчното съединение до дебелина 80 mm, подравнява всички видове стени, колена, тройници и други фитинги.
- Адаптивност - Верижната скоба може да се използва за центриране и подравняване на тръби,колена, тройници и други фитинги, с които стандартната скоба не може да се справи. Една верижна скоба покрива обхвата на до 100 стандартни скоби.
- Изключително издръжливи самостоятелни фиксатори,позволяващи на оператора да оформи тръбата до необходимата форма. Всеки фиксатор има три (3) самостоятелно въртящи се винта, за да се справят с неравните повърхности.
Технически спецификации
Технически спецификации