Заваръчен инвертор CEA QUBOX 405W PULSE

QUBOX 405 W PULSE е най-добрият избор във всички индустриални области, за средни и големи производствени дейности, за всички приложения, изискващи точност и повторяемост на резултатите при заваряване.
Общи характеристики
Серията QUBOX PULSE се характеризира със синергично цифрово управление и инверторна технология, интегрирани в здрава и функционална метална конструкция, с отделно телоподаващо устройство. Технологично усъвършенствани, здрави и лесни за използване, те позволяват висококачествено заваряване в следните методи:
- РЕДЗ
- ВИГ в режим „Lift”
- МИГ/МАГ
- Импулсно МИГ/МАГ

Машините от тази серия са с много лесни за регулиране параметри на заваряване, което ги прави подходящи за оператори с малък опит. След избиране на желаната програма, заваръчния контрол автоматично задава най-добрите параметри, въз основа на вида на материала, диаметъра на телта и използвания газ (ноу-хау, резултат от от 70-годишния опит на CEA).
Тези токоизточници са най-добрият избор във всички индустриални области, за средни и големи производствени дейности, за всички приложения, изискващи точност и повторяемост на резултатите при заваряване.
QUBOX 405W PULSE е оборудван с вграден воден охладител.

Предимства:
• Управление на заваръчните параметри директно от телоподаващото устройство.
• Цифров контрол на заваръчните параметри със синергични криви, предварително зададени според използвания вид материал, газ и диаметър на телта.
• Възможност за запаметяване на до 99 собствени програми.
Технически данни
ПараметърСтойност
Входящо напрежение 50/60 Hz400  V
Входна мощност @ I2 Max22.5  kVA
Предпазител32  A
Коефициент на мощността / cos ф0.70/0.99 
Степен на ефективност0.88 
Напрежение на празен ход62  V
Обхват на тока10 - 400  A
ПВ при (40°C) 100%350  A
ПВ при (40°C) 60%400  A
Клас на защита23 S  IP
Размери1030x950x515  mm
Тегло80  kg

Свързани продукти