Борфреза факел Lukas F HFF 1020.06 BASE-X ZX

Борфреза факел F HFF 1020.06 BASE-X ZX
Общи характеристики
Борфреза факел , с универсална насечка подходяща за обработка на стомана и стоманени отливки, легирани и закалени стомани.
Технически спецификации
Технически спецификации