Комплект борфрези Lukas ZX S6 5 броя

Комплект борфрези LUKAS, 5 броя, ZX - Универсална насечка.
Общи характеристики
Комплектът борфрези LUKAS намира приложение за обработка на стомана, неръждаема стомана и отливки.