Комплект борфрези Lukas HSS Z3 10бр.

Сет борфрези Lukas 10 броя , различни размери и форми на опашка 6 мм, насечка Z3.
Общи характеристики
Подходящи за стоманени отливки, заварки, закалени и меки високоякостни стомани.