Уред за измерване дебелина на боя AIRBLAST DFT 441

AirBlast DFT - 441 апарат за определяне дебелината на слоя боя на метални и неметални повърхности
Общи характеристики
DFT - 441 е с вградена сонда и допълнителен накрайник за труднодостъпни места. Уредът позволява да се направят измервания както на метални повърхности (включително и поцинковани такива), така и на неметални повърхности. Сондата осигурява по - добра стабилност при измерване на плоски и неравни повърхности.
Апаратът е бързо и ергономично решение за измерване на дебелина на боята за твърди повърхности. Предлага измерване, записване и анализ на материали от метал или неметал. Главното му преимущество е доживотното калибриране (със съответния сертификат).
Главният бутон за управление е иновативен и лесен за работа, като чрез него имате достъп до цялото меню. Дисплеят е добре осветен и при завъртане на апарата на 180 градуса автоматично се завъртат и стойностите на дисплея. Уредът се доставя с доживотно калибриране. Независимо от климатичните условия просто докоснете със сондата зануляващата пластина преди измерването. Могат да бъдат направени до 13 000 измервания и запаметени в 200 раздела. Измерванията могат да се запаметят в паметта на уреда или да бъдат свалени на компютър чрез USB устройство или wireless връзка (софтуерът се доставя с апарата като опция). Веднъж свалени, данните лесно могат да бъдат анализирани или съхранени в Excel.
DFT - 441 се доставя в полимерно куфарче с вътрешна мека основа за предпазване на уреда и лесния му транспорт. Към комплекта имате още безплатен софтуер за работа на компютър и USB за сваляне на информацията от уреда на компютър.
Технически данни
ПараметърСтойност
Минимална порвъхност на материали за измерванеFe 10 x 10 mm? (0.4”x0.4”) NFe 6x6 mm? (0.24”x0.24”) 
Работна температура0-50  °C
Размери60 x 26 x 22 без удължаващата сонда /without extensions 
Тегло (с батериите)120  g
Тeмпература за околната среда-10 - +60  °C
Технически спецификации
Технически спецификации