Уред за измерване на адхезия AIRBLAST CHC 520

Комплектът за отчитане на адхезия CHC - 520 Cross Hatch тества сцеплението на сух слой филм върху основа при нанесено финишно или антикорозионно покритие.
Общи характеристики
Адхезията е от решаващо значение за да се гарантира, че системата от грунд или боя или комбинация ще се използват по предназначение и спрямо препоръките на производителя на продуктите за антикорозионна защита.
Недостатъчното сцепление може да ви насочи към неправилна подготовка на детайла или неправилно нанесено антикорозионно покритие.
Уредите в комплекта имат следната функция за измерване на адхезия – посредством два паралелни прореза на деветдесет градуса с уреда, съдържащ специален нож с точно определен наклон на повърхността и острота се постига подобно на посочените модели в упътването прорези върху повърхността на детайл. Тази зона се почиства със специалната четка в комплекта като след това върху повърхността се залепва част от лепенка. След нейното премахване от повърхността с помощна на увеличителен уред – лупа зоната се обследва и сравнява спрямо табличните резултати, като възможно най - близкия модел отговаря на съответния стандарт на адхезия.
Комплектът съдържа един модел и нож, който се определя спрямо стандартните дебелини на обследваните антикорозионни покрития – до 1000 микрона; 2000 и 3000 микрона. Ножът се подбира и спрямо стандартите – ASTM – ISO.
CHC-520 Cross Hatch е комплект, съдържащ следните уреди и аксесоари:
Доставя се в твърд пластмасов куфар с дунапренена вътрешна повърхност. Четка за почистване на обработената повърхност, увеличителен уред – лупа, набор самозалепваща лента. Ръкохватка за придържане и работа със специализирания нож.
Този тип уред отговаря на международните стандарти: ISO/DIN 2409, ASTM D3359.
Различни типове на ножа.

Комплектация на апарата :
Ръкохватка за уреда - 1 бр.
Найлонова четка за тестера - 1 бр.
Ролка, лента за адхезия за метални изделия 4.3 N/cm.
Ножът за прилагане на измерването се поръчва допълнително.
Технически спецификации
Технически спецификации