Помпа GRACO STMAX

Комплектацията включва монофазен двигател с бутален тип помпа на стойка или количка, 15m шланг за високо налягане, пистолет с реверсивен тип дюза с размер 0.019”.
Общи характеристики
Комплектът предлага изключителна мобилност поради малките си размери и варианти на количка. Лесни настройки за работа и почистване. Самопочистващите се дюзи осигуряват по - малко време престой за почистване и разход за разредител. Системата дава висока производителност, високо качество на покритието, нисък разход на боя, до 60% икономия спрямо пистолет с казанче, работа с всеки тип вискозитет и минимални пулсации на потока. Двигателите са монофазни 220V, „безчетков тип”.
Всеки комплект е снабден със Smart Control за настройки и мерене на дебита на боята или налягането на изхода и автоматичен стоп на системата при липса на боя.
Комплектът може да се използва при строителството или ремонт на сгради и съоръжения, боядисване на сгради от вътре и вън, конструкции от метал. Помпата работи с всеки тип фасадни бои, латекс, фасаген, емайллак, грундове, бои на полиуретанова или водна основа.
Технически спецификации
Технически спецификации