Водоструйка Karcher HD 715

Специалистът за бояджии или чистачи на фасади в стабилна тръбна рамка и захранване с трифазен ток.

Уредът от начален клас от серията с трифазен ток се отличава с множество детайлни решения, които се събират в множество преимущества за потребителите. Стабилна тръбна рамка, която служи и за монтаж на стена, предпазва надеждно компонентите на двигателя и на помпата. Интегрирана система за заключване дава възможност за много бърз монтаж и демонтаж на уреда от стойката за стена. Аксесоарите са винаги на разположение и сигурно прибрани благодарение на широката стойка за стена. Особено внимание трябва да се обърне на ръчния пистолет с мека дръжка Softgrip с маркуч за високо налягане с лагерно окачване и възможност за въртене за оптимална работа и защита срещу усукване на маркуча за високо налягане. Друг стандарт на Керхер е безстепенното регулиране на налягането и количеството вода, което дава възможност за фина настройка на струята под високо налягане в зависимост от вида на повърхността при съответната дейност. Осовата помпа с три бутала от благородна стомана и месингова глава на цилиндъра гарантират дълъг експлоатационен живот и ниска степен на аварии. Управлението на бутонния прекъсвач изключва самостоятелно двигателя, ако се прекъсне водното захранване към пистолета. Така се гарантира икономична работа.
Общи характеристики
• Cage-рамка - Издръжлива, преносима рамка от стоманени тръби. С интегрирана дръжка за носене и система за транспорт с кран. Предпазва уреда от повреждане.
• Монтаж на стена - За съхранение без да се заема място. Уредът и аксесоарите са прибрани безопасно. Със Softgrip-вложка за безопасно захващане.

Оборудване:

Ръчен пистолет, EASY!Force
Маркуч за високо налягане, 15
Струйна тръба, 840
Тройна дюза (0° / 25° / 40°), ръчно
Прекъсване на налягането
Струйна тръба за високо налягане
Технически данни
ПараметърСтойност
Размери (Д x Шx В)500 x 310 x 350  mm
Максимално налягане175 / 17,5  bar/Mpa
Мощност4.7  kW
Захранване 3 - 400 - 50  Ph/V/Hz
Работно налягане10 - 150 / 1 - 15  bar/Mpa
Дебит250/700  l/h
Тегло32.85  kg
Технически спецификации
Технически спецификации