Специална водоструйка Karcher HD 7/10 CXF

Водоструйка за универсална професионална употреба в санитарния и хранително-вкусовия бизнес. При този характерен за серията уред от компактен клас има възможност за безстепенно регулиране на налягането и количеството на водата.
Тази водоструйка без загряване е с трифазен двигател с дълъг експлоатационен живот. Предназначена е за индустриални клиенти и е с висококачествено оборудване.
Общи характеристики
HD 7/10 CXF убеждава със стоящата си форма и нейната мобилност, компактност и комфорт на работа. Аксесоарите винаги са под ръка и прилежно прибрани благодарение на големите места за съхранение и на интегрираната макара за маркуча.
Напълно затворен корпус от удароустойчива пластмаса, която защитава помпата за високо налягане и двигателя срещу увреждане и замърсяване.
Много практични са намиращите се на гърба на уреда електрическа система за навиване на кабела (с фиксиране на щекера) и мястото за съхранение на дюзите.
С бутона за Servo-Control може директно от пистолета да се регулира налягането и количеството вода.
Включената в комплекта тройна дюза гарантира бърза и удобна смяна на вида на струята. Имате избор между насочена струя с високо налягане, плоска струя с високо налягане (25°) и плоска струя с ниско налягане (40°). Плоската струя с ниско налягане (40°) се използва за нанасяне на препарата за почистване. С клапана за дозиране на почистващия препарат може безстепенно да се регулира смесването на почистващ препарат със струята под високо налягане.
Нивото на маслото се следи през люк за наблюдение в големия по обем резервоар за машинно масло, който е много важен за непрекъснатото смазване на уреда.
Осовата помпа с три керамични бутала и месингова глава на цилиндъра гарантират дълъг експлоатационен живот и малък процент на аварии.
Особеното на тази новоразработена помпа е, че както входът за водата, така и изходът за високо налягане са от месинг. Така се постига висока устойчивост срещу повреждане и възникване на корозия.

Оборудване:
• Ръчен пистолет, EASY!Force Food
• Маркуч за високо налягане, 15
• Струйна тръба, 840
• Тройна дюза (0° / 25° / 40°), ръчно
• Интегрирана макара за маркуч за високо налягане
• Прекъсване на налягането
• Безстепенно регулиране на налягането и на количеството на водата
• Серво контрол
Технически данни
ПараметърСтойност
Размери (Д x Шx В)360 x 400 x 925  mm
Максимално налягане120 / 12  bar/Mpa
Мощност4.5  kW
Захранване3 - 400 - 50  Ph/V/Hz
Работно налягане10 / 100 / 1 / 10  bar/Mpa
Дебит250 - 700  l/h
Тегло36.5  kg
Технически спецификации
Технически спецификации