Вакуумна установка DISAB CompVac

Вакуумна установка DISAB CompVac
Модели - CompVac 125 и CompVac 165
Общи характеристики
Вакуумна установка DISAB CompVac
CompVac е електрическа вакуумна установка, монтирана на твърда рама, снабдена с прибиращи крака. Прибирането на краката дава възможност за лесно регулиране на височината до разтоварващия клапан според вида на контейнера за събиране на отпадъците. Вакуумният модул е свободно стоящ и връзката с тръбната разводка се осъществява посредством 3” или 4” цолов шланг.
Начин на работа :
Засмукания чрез вакуум материал първоначално се сепарира в бункера, където по - тежкия материал остава на дъното вследствие на гравитацията. От там въздушната струя продължава към главната филтърна система, където остатъчния прах бива отделен. Събрания материал се разтоварва през ръчно отваряема странична врата.
Вакуум помпа
Производителя предлага турбо помпа, вентилаторен тип, с директно куплиран мотор. Помпата и мотора са монтирани на антивибрационни подложки, а помпата е оборудвана с предпазен разтоварващ клапан, като превенция за надвишаване на максимално допустимото налягане. Шумозаглушители на входа и изхода осигуряват ниски нива на шум при експлоатация.
Технически данни
ПараметърСтойност
Модел125 / 165 
Тегло930 / 1030  kg
Макс.вакуум290 / 400  mbar
Въздушен обем (ненатоварен)1100  m3/h
Електрически мотор12.5 / 16.5  kw
Напрежение/Честота400/50  V/Hz
Повърхност на защитния филтър10  m2
Ниво на шума, при 1м/5м разстояние75/70  dB(A)
Свързващ диаметър на шланга108  mm
Технически спецификации
Технически спецификации