Акумулаторна нитачка Milwaukee M18ONEFPRT-0X

M18ONEFPRT-0X Акумулаторна нитачка - соло с куфар
Общи характеристики
Акумулаторна нитачка M18 FUEL™. Издърпва до 900 нита с размер на нита от 4,8 mm в алуминий или 500 нита с размер от 6,4 mm в алуминий - с напълно заредена батерия M18™ 2,0 Ah.
Закрепете всички слепи нитове, включително алуминий, стомана, неръждаема стомана и мед от 4,8 mm, 6,0 mm, 6,4 mm и 7,0 mm, за да имате по-голям набор от приложения, които трябва да бъдат изпълнени.
20 000 N теглителна сила с дължина на хода от 30 mm ви дава силата да завършите по-големите диаметри без усилие.
Висококачественият дизайн с 3 челюсти от стоманена сплав осигурява повече работа между смените на челюстите.
Достъп без инструменти за лесно почистване на челюстите. Вградено място за съхранение на накрайника и гаечен ключ за удобство на потребителя.
Прозрачният колектор на дорника ви позволява да видите кога колекторът на дорника е пълен, избягвайки всякакви задръствания на дорника и минимизирайки времето за престой, за да отблокирате задръстванията, като същевременно избягвате скъпи ремонти.
ONE-KEY™ инструмент за проследяване и сигурност предлага безплатна облачна мрежа за проследяване и платформа за управление на инвентара за вашите инструменти. ONE-KEY™ разполага и с функция за дистанционно заключване.
Безчетков мотор, батерия REDLITHIUM™ и електронен интелект REDLINK PLUS™, осигуряващи изключителна мощност, време на работа и издръжливост.
Гъвкава система от батерии: работи с всички батерии MILWAUKEE® M18™.
Технически данни
ПараметърСтойност
Напрежение18  V
Тегло с батерия2.5  kg
Теглителна сила20,000  N
Диаметър на нитовете4.8 - 7.0  mm