Хладилен изсушител COMPAIR F140HS

CompAir стартира продажбите на новата гама хладилни изсушители за сгъстен въздух, серия F-HS с дебит от 0.4 m3/min до 180 m3/min, които са способни да постигнат икономия на енергия до 20% повече в сравнение с традиционните модели.
Общи характеристики


Моделите от F4HS до F59HS с капацитет от 0.4 до 5.9 m3/min се отличават с уникалната технология за комбинирано охлаждане чрез контакт между въздушните потоци и охлаждане в топлообменник от пластинчат тип. Благодарение на компактните си размери имат минимални инсталационни изисквания за пространство.
Моделите от F76HS до F1800HS с капацитет от 7.6 до 18 m3/min притежават топлообменник с патентованата система "всичко-в-едно", без тръбни връзки, гарантираща минимален пад на налягане. При този сегмент на изсушителите се използва принципът на свободното разширение и директният топлообмен вместо разпространения класически модел на топлинните маси, представляващ срещуположно движение на два въздушни потока с различна температура. Така се елиминира повишената консумация на енергия при пълно натоварване. Тези модели са стандартно оборудвани с автоматичен кондензоотделител без загуба на налягане.
Технически спецификации
Технически спецификации