Шкурка на безконечна лента EKA3001N - 2620х1350 P400 на хартия

Шкурки на безконечни ленти на основа хартия за калибровъчни шлайф машини с различна зърнистост / ширина / дължина.
Общи характеристики
Безконечни ленти на основа хартия, за калибровъчни шлайфове. Ширина 610/1370 mm. Дължина 1520/ 2620 mm. Предлага се в зърнистост от 240 до 1000. Отличен продукт за шлайфане на лакови покрития, когато се изисква високо покритие. Абразив силициев карбид. Свръзка - смола върху смола.

EKA 3001 N е предназначен за онези приложения, където качеството на повърхността е от решаващо значение и е по-важно от високото процентово отстраняване на материала. Абразивът от силициев карбид в комбинация с гъвкавата хартия с дебелина E допринася за ефективна процедура на шлайфане на лаковото покритие. EKA 3001 N се обработва допълнително с ново подобрено стеариново покритие, което ефективно намалява проблемите със запушването и допринася за подобрения резултат на шлайфаната повърхност. Antistatex® системата осигурява пълен антистатичен ефект, който намалява запълването на шкурката до минимум и минимизира попадането на прах върху повърхността, която се шлайфа.
Технически данни
ПараметърСтойност
НаименованиеEKA3001N 
ОсноваE хартия / E paper 
ЗърнистостP400 
АбразивСилициев карбид / Silicon Carbide 
СтруктураПолу Oтворена / Semi Open 
ЖивотДълъг / Long 
СтабилностВисока / High 
ПриложениеОтличен продукт за шлайфане на лакови покрития, когато се изисква високо покритие / Excellent product for lacquer sanding when high finish is requested 
Размери - ширина1350 
Размери - дължина2620 
Технически спецификации
Технически спецификации