Пречиствател на въздух Rapid Leitz TruSens Z-1000

С филтри: Carbon / HEPA / UV. Персонален, за малка стая.
Общи характеристики
Подобрете качеството на въздуха в личното си пространство с пречиствателя на въздух за малка стая Leitz TruSens Z-1000. Елегантният съвременен дизайн и компактният стил са идеални за всяко малко пространство.
Благодарение на 360 градуса HEPA DuPont филтър, технологично усъвършенстваният малък, но мощен въздухопречиствател, улавя замърсители и VOC газове / миризми от всички посоки от стаята, независимо къде е поставен. Филтърът DuPont, намалява замърсителите в личното ви пространство и подобрява качеството на въздуха в дома ви, а UV светлината убива микробите и бактериите, когато попаднат във филтъра.
Технологията PureDirect спомага по-доброто разпределение на въздуха. Проектиран за намаляване на зоните с нисък въздушен поток, двупосочният въздушен поток разпределя по-добре чистия въздух в цяла стая.
TruSens Z-1000 има опростен контрол на скоростта на вентилатора, UV режим и индикатори за смяна на филтъра с докосване. Вие регулирате настройките с едно докосване, без да натискате копчета или бутони. Удобният дисплей за управление с докосване е не само лесен за използване, но е и лесен за поддържане на чистотата.
Технически данни
ПараметърСтойност
Модел пречиствател на въздухLeitz Z-1000 
Артикул номер2415100EU 
Индикатор за качеството на въздухаНе / No 
Технология PureDirect TMДа / Yes 
Нива на пречистване
Покритие на помещението23  m2
Автоматичeн режимНе / No 
Нощен режимНе / No 
Скорости на вентилатора
Индикатори за смяна на филтрите Carbon, HEPA, UV 
Размери20 x 45  cm
Ниво на шума 39 - 65  dB
Тегло3.5  kg
Технически спецификации
Технически спецификации

Свързани продукти