Пречиствател на въздух Rapid Leitz TruSens Z-3000

С монитор SensorPod™ за следене на качеството на въздуха и филтри: Carbon / HEPA / UV
Общи характеристики
Изпитайте разликата с новия пречиствател на въздух Leitz TruSens Z-3000, с монитор за качество на въздуха SensorPod , подходящ за голяма стая, който съчетава наука, технологии и стил.
С помощта на DuPont филтрация, TruSens Z-3000 събира замърсители и неутрализира миризмите, като автоматично се адаптира към променящите се условия на качеството на въздуха в помещението. Технологията TruSens помага за премахването на полени, миризми, ЛОС газове, пърхот от домашни любимци, плесени спори, прахови акари, бактерии и още много други от въздуха около Вас, за да дишате по-лесно.
Kачеството на въздуха в стаята се следи от монитор SensorPod, който се позиционира далече от пречиствателя, за да оптимизира подаването на чист въздух в цялото ви пространство. Цветово кодиран осветен пръстен и цифрова стойност на TruSens , съобщават дали качеството на въздуха е добро, умерено или лошо.
Технологията PureDirect използва два потока въздушен поток за вашия комфорт. Двойният въздушен поток разпределя пречистения въздух по-ефективно от еднопоточните пречистватели, които изпращат въздуха право нагоре.
360-градусовият HEPA филтър DuPont улавя замърсители и VOC газове / миризми от всички посоки. UV-C светлината убива микробите и бактериите, които могат да попаднат във филтъра.
Съвременният дизайн, с елегантни бутони за управление и вградена дръжка, ще се впишат безпроблемно във вашия интериор.

Продължителност на живот на консумативите:
Филтър с активен въглен - 3-4 месеца
Филтър HEPA - 12-15 месеца
UV крушка - 1-3 години
Технически данни
ПараметърСтойност
Модел пречиствател на въздухTruSens Z-3000 
Артикул номер2415114EU 
Нива на пречистване
Ниво на шума32 - 66  dB
Индикатори за смяна на филтритеCarbon, HEPA, UV 
СензорДа / Yes 
Тегло5.7  kg
Технически спецификации
Технически спецификации

Свързани продукти